Cookies- og privatlivspolitik

Privatlivpolitik ved brug af denne hjemmeside

Cookies- og privatlivspolitik

1. Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis ikke du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Dit samtykke gælder for følgende domæne: www.baekke-bo.dk

2. Cookies

Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobiltelefon, eller lignende, med det formål at genkende dit apparat, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som for eksempel virus.

Hvis du alligevel ønsker at blokere for eller slette fra cookies fra denne hjemmeside eller slette dem, der allerede er blevet lagret i din computers harddisk, telefon eller lignende, kan du gøre dette i indstillingen af din browser.

På de fleste computere slettes cookies under menuen ”Funktioner”/ ”Internetindstillinger”/ ”Slet cookies”.

Bemærk, at blokering af cookies kan påvirke dele af hjemmesidens funktionalitet.    

3. Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om dit apparat, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

Sikkerhed

Vi har truffet foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer uvedkommende til kendskab eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål og type

Vi anvender kun cookies i det omfang det er nødvendigt for at gøre vores hjemmeside brugbar, øge brugeroplevelsen på hjemmesiden, samt indsamle statistik om, hvordan besøgende bruger vores hjemmeside. Til dette formål anvendes tredjepartstjenesten Google Analytics, hvor følgende cookies anvendes:

Navn Formål Udløb
_ga, _gat, _gid Tracking cookie Henholdsvis 2 år, 24 timer og 1 time

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Indsigt og klager

Du er berettiget til at anmode Bækkebo om indsigt i dine personoplysninger og berigtigelse eller sletning af personoplysninger. Du kan også anmode om begrænsning af vores behandling eller gøre indsigelse mod en handling.

Ønsker du at gøre brug af disse rettigheder, skal du kontakte Bækkebo. Samtidig skal du være opmærksom på, at dine rettigheder ikke udøves i alle tilfælde. Eksempelvis sletter vi ikke oplysninger, som vi skal opbevare i henhold til lovgivningen, eller hvis vi er berettigede til at opbevare personoplysningerne.

  • Ændringer

Vi forbeholder os retten til enhver tid at ændre og/eller slette denne persondata- og cookiepolitik uden foregående varsel. Vi offentliggør den til enhver tid gældende version af person- og cookiepolitik på hjemmesiden.

Du kan klage til:

             Datatilsynet

             Borgergade 28,5

             1300 København K

             Tlf.: 33193200

             Email: dt@datatilsynet.dk

Du kan også kontakte Datatilsynet gennem Borger.dk

Hjemmesiden ejes af:

             Bækkebo

            Vestbygade 26-28

            Haverslev

            9610 Nørager

            info@baekke-bo.dk

          CVR-nr.: 13322686

Kontakt: hansp@baekke-bo.dk